Hoe komt Overijssel in 2050 de winter door? Doe mee met de prijsvraag

27 september 2024

Hoe komt Overijssel in 2050 de winter door? Doe mee met de prijsvraag!

Een verwarmd klaslokaal, een opgeladen laptop en een werkend digibord: dat kost allemaal energie. Energie die nu nog veel van fossiele brandstoffen komt. Maar die fossiele energie warmt de aarde op, dus daar willen we van af. De Provincie Overijssel is druk bezig met bedenken hoe we in 2050 het hele jaar rond voldoende energie hebben. En daarbij kunnen ze wel wat hulp gebruiken! Heb jij slimme ideeën over hoe we in 2050 met energie om moeten gaan? Deel jouw idee met ons en maak kans op een energiek uitje ter waarde van €1000,- voor de hele klas!

De prijsvraag

In de video leggen we de hele prijsvraag aan jou uit. Werk jouw antwoord op een creatieve manier uit en stuur deze vóór 25 oktober (voor de herfstvakantie) naar ons op. Je vindt alle informatie op de speciale pagina op onze website. Deze prijsvraag is voor groep 7 en 8 en voor middelbare scholen.

Meer informatie

27 september 2024

Vragen

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Annemieke van Dongen-Schrage van Natuur en Milieu Overijssel, via a.vandongen@natuurenmilieuoverijssel.nl of 038 425 0974.